top of page
brutărie artizanală

Despre Noi

Povestea noastră a început în anul 2015 cu două pâinici coapte în cuptorul de acasă. Hotărârea, voința și misiunea în care credem cu tărie ne-au motivat să înființăm o brutărie artizanală în care să producem doar pâine sănătoasă, curată, fără amelioratori sau conservanți.

Prin devotamentul nostru neclintit adus pâinii autentice dospite cu maia naturalăsi și prin răspunsul pozitiv din partea consumatorilor, am reușit să fim prezenți pe rafturile a peste 210 magazine, hipermarketuri și supermarketuri în București, Ilfov și Craiova. Suntem recunoscători consumatorilor produselor noastre și le mulțumim că au încredere în noi.

 

Produsele Noastre

Toate produsele noastre sunt obținute doar din ingrediente naturale. Aluaturile sunt dospite lent cu maia naturală, autentică, acel ferment natural obținut doar din faină și apă. Procesul de producție este unul artizanal. Pregătirea materiilor prime, coacerea sau hidratarea semințelor, hrănirea maielelor, divizarea bucăților de aluat, modelarea acestora sunt procedee manuale, realizate de lucrătorii artizani ai noștri.

Ne place să credem că gustul produselor noastre este unul deosebit prin însăși aportul nostru artizanal la realizarea și producerea pâinilor și prin dăruirea și iubirea pe care o purtam maielei.

Materiile prime folosite sunt strict alese. Folosim făinuri superioare, fără de care calitatea nu ar fi aceeași. Folosim semințe atent selecționate pe care le coacem sau le hidratăm la noi în brutărie.

Procesele de dospire și de coacere sunt strict monitorizate de personalul nostru. Astfel, miezul obținut de noi este unul alveolat, aerat, bine dezvoltat și copt. Pâinile sunt coapte cu grijă în cuptor pe vatră.

brutărie artizanală
bottom of page